Ontmoet

“Restaurant De Kapel vindt samen met u een passend arrangement aansluitend bij uw wensen.”

Restaurant De Kapel biedt de mogelijkheid voor een vergadering, borrel of meeting. Ook op zakelijk gebied kan De Kapel uw partner zijn. De gastvrijheidsmedewerkers ontvangen u graag in De Kapel waar ze geheel naar uw wensen een event op maat kunnen organiseren. Ze vinden samen met u een passend arrangement aansluitend bij uw wensen.

 

Inspirerende vergaderingen in een gastvrije omgeving. De buitenkamer van de kapel kan worden omgetoverd in een productieve vergaderzaal.  Zo kunt u op een professionele wijze uw vergaderpartners te woord staan. De Kapel denkt met u mee: voor, tijdens en na de vergadering zodat er geen tijd wordt verspild.

Uw vergadering kan tot in de puntjes verzorgd worden op technisch, representatief maar ook culinair gebied. Hiervoor heeft De Kapel verschillende arrangementen, welke compleet aan uw wensen zijn aan te passen. Ook is de vergaderruimte uitermate geschikt voor teambuilding, trainingen en workshops.

Restaurant De kapel is een unieke, ruime locatie, waardoor er mogelijkheden zijn voor groepen lunch, walking diners en feesten & partijen. Om goed in te kunnen spelen op de wensen en een goede kwaliteit te kunnen garanderen, zal de kapel dan ook een gepersonaliseerd arrangement bespreken met u. Neem gerust contact met ons op.