Eet

"Geniet van de Brabantse gastvrijheid en de lekkerste lokale gerechten"

De kapel beschikt over een open keuken. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale en regionale ingrediƫnten. Denk aan groenten uit de moestuinen van het park achter de kapel en honing van eigen imker.

De keuken is geopend voor de heerlijkste lunchgerechten. Het dynamische keukenteam kookt dagvers en met de seizoenen mee.

Lees hieronder meer over onze eigen natuurlijke producten. 

Van stekje naar het bekje

Achter de kapel kom je via verschillende wandelpaden uit bij de moestuinen van Park Vossenberg.

Moestuinders uit Kaatsheuvel en omgeving, samen met bewoners van het Park, zetten zich liefdevol in voor hetgeen wat hier groeit en bloeit. De laatste groep gebruikt de moestuin om zich in het kader van dagbesteding nuttig te maken en om iets voor elkaar te betekenen.

De Kapel | Moestuin
De Kapel | Moestuin

De Koks van restaurant De Kapel hebben nauw contact met de moestuinders. Zij kijken samen naar wat het seizoen te bieden heeft en passen het uitgebalanceerde menu aan naar hetgene wat geoogst wordt uit de moestuinen van het park.

Alle groenten zijn van biologische teelt en zijn met veel zorg en aandacht gekweekt. Regelmatig worden er dan ook verschillende groenten en kruiden aangeboden aan de Kapel, waarmee op een creatieve manier de lekkerste gerechten worden gemaakt.

Salade eend | De Kapel

Nieuwsgierig geworden naar de menukaart? Klik hier