Beleef

“Park Vossenberg is een unieke plek waar iedereen welkom is.”

Heden en verleden

De kapel van dit voormalig Missiehuis is het kloppend hart van Park Vossenberg. Deze wordt in fases opgebouwd tot een plek waar iedereen van jong tot oud graag komt.

Binnen enkele jaren zal er onder andere een visvijver, wandelpaden en een speelweide gerealiseerd worden naast de al aangelegde moestuinen, De Tuinderij. Hierbij vervult De Kapel de rol als centrale ontmoetingsplek waar de bewoners van het park en gasten hun familie en vrienden kunnen ontvangen onder het genot van een lekker hapje en een drankje tot aan een op maat gemaakt persoonlijk arrangement.

Thuisgevoel

Restaurant De Kapel is een onderdeel van Zorggroep Elde Maasduinen.

Vol trots kan De Kapel dan ook vermelden dat ze dagelijks vers koken voor de bewoners van Park Vossenberg.

Samen eten is een sociale activiteit en zorgt voor een fijn en warm thuisgevoel. Iedereen is welkom om aan te schuiven tijdens het eetmoment van de bewoners en Bourgondisch te genieten.

In ere hersteld

Park Vossenberg is een park van zo’n zes hectare dat wordt gerealiseerd op de plek waar de missionarissen 80 jaar geleden hun eigen tuinderijen aanlegden, een eigen slagerij, een bakkerij en een boerderij beheerden.

Rond 1970 is het Missiehuis als priesteropleiding gesloten, waarna op deze plaats het woonzorgcentrum De Vossenberg is gebouwd. De kapel van het Missiehuis is bewaard gebleven en is in 2018 volledig gerenoveerd en in ere hersteld.

Restaurant De Kapel opende haar deuren op 1 maart 2019.